omslagfoto_pixolomslagfoto_pixol

Meer info is op volgende site te vinden.
www.karte-letterpress.be

LETTERPRESS: UW DRUKWERK VOELBAAR 

In een wereld waar alles digitaal is, snakken we naar het tastbare. Drukken via letterpress is een prachtige ambacht. De drukvorm staan iets hoger op de cliché en creëert zo een mooi reliëf in het papier.  

In een omgetoverde garage worden prachtige ontwerpen nieuw leven in geblazen. Met veel passie voor papier en inkt ontstaan kwalitatieve kaarten en ander drukwerk. Kom gerust langs voor een demonstratie. 

BEKIJK DRUKWERK

atelier-2atelier-2

EEN AMBACHTELIJKE MANIER VAN DRUKKEN.

Van pixels naar een tactiele ervaring.
Pixol ontwerpt en drukt geboortekaartjes, trouwkaartjes, originele visitekaartjes, uitnodigingen. enz. We drukken op een ambachtelijke wijze en streven naar een perfect resultaat. Omdat iedereen z'n eigen verlangens heeft, kijken we hoe het ontwerp het best tot zijn recht komt en welke wensen er zijn voor de afwerking en papiersoort.

Eindeloze soorten papier Papier
Een belangrijke factor voor uw kaartje. We kiezen voor papier met katoenvezels. Dit geeft een mooie diepe indruk en een zachte luxeuze uitstraling. Een heel gamma van kleuren, diktes en texturen staat ter uwer beschikking. 

Afwerkingstechnieken 
Via edge painting brengen wij een gekleurd randje op uw kaartjes. Een uniek effect dat een meerwaarde geeft aan uw kaartjes.

We kunnen ook werken via blinddruk. Geen inkt, alleen een prachtige indruk in het papier. Een subtiele toets die uw drukwerk net dat tikkeltje meer geeft.

 

Letterpress kaarten.

Pixol ontwerp en drukt kaarten, maar ook aangeleverde ontwerpen.
Alles voor uw geboortekaartjes, trouwkaarten, visitekaartjes 

[unex_ce_button id="content_tbgxigj5a,column_content_srajuu6qp" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#561ba3" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#561ba3" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#ef005f" button_border_hover_color="#ef005f" button_link=" https://www.pixol.be/drukwerk" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]BEKIJK DRUKWERK[/ce_button]

 

"

Alles is mogelijk, unieke papiersoorten, oogstrelend design en dat allemaal ambachtelijk vervaardigd. Vakmanschap eersteklas!

"

It looks like you either have no or a wrong access token.
Please go to Semplice -> General Settings and setup your access token.
Error Message from Instagram: The access_token provided is invalid.

[unex_ce_instagram id="content_00uau2ffe" count="20" span="span4" is_fluid="no" remove_gutter="no" target="lightbox" random="disabled"][/ce_instagram]

Pixol Artwork
Frederik Neyt
Orchideeënlaan 9
8200 Brugge

tel. 0499 23 53 94
info@pixol.be
Bezoek onze facebookpagina
BTW : BE 0842.268.816