SOCIAL MEDIA ADVIES & ADVERTENTIES

Meer bezoekers op uw website? 

Bedrijven profileren zich meer en meer op social media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn, maar hebben slechts een handjevol fans en bereiken dus weinig surfers…  Zonde van de tijd! Bent u het beu om tijd in Facebook te steken, terwijl niemand uw bericht leest? Wij helpen u graag verder!

 

facebook_1facebook_1

Wij geven professioneel advies omtrent uw sociale media kanalen en de content die u er op dient te plaatsen. Op welke social media kanalen moet ik aanwezig zijn? Hoe lang moet mijn post zijn? 

Op al deze vragen bieden wij graag een antwoord. Daarnaast helpen wij met het adverteren op social media kanalen. Dankzij de vele targetmogelijkheden op Facebook, Instagram, LinkedIn… bakenen wij uw doelgroep af om zo gericht te targetten. Zo bereiken uw advertenties het juiste publiek met de juiste interesses! Voor een klein budget, kan u al veel surfers bereiken met uw boodschap. 

Van Facebook carrousels, Instagram stories tot Twitter cards & LinkedIn promoted posts!

[unex_ce_button id="content_tnoddk05q" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#46c7f4" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#46c7f4" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#ef005f" button_border_hover_color="#ef005f" button_link="https://www.pixol.be/contact/" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="1" in_column=""]VRAAG ONS ADVIES[/ce_button]
facebook_2facebook_2

Facebook advertenties -  Juwelier Dumarey

Wanneer u prachtige producten hebt zoals de juwelen van Juwelier Dumarey, is Facebook het geschikte kanaal om uw producten in de kijker te plaatsen. Daarom stelden we enkele Facebook carrousels op voor Valentijn, Vaderdag en Moederdag. Op die manier kunnen surfers meteen 5 afbeeldingen zien in hun Facebook startpagina. Elke foto leidt naar een pagina op de website of webshop. Ideaal voor webshops, want zo kunnen surfers meteen hun aankoop doen!

 “Wanneer we een Facebook carrousel organiseren, krijgen we specifieke aanvragen in de winkel naar de juwelen uit de carrousel. Zo weten we meteen dat de carrousel een succes was & veel personen uit de regio heeft bereikt” 

Jan Dumarey - zaakvoerder Juwelier Dumarey

Een gemiddelde post op de Facebookpagina van Jan Dumarey bereikt slechts 86 surfers. Wanneer we een bericht boosten met een klikbudget van 100 euro, zorgde dit voor een bereik van meer dan 17.000 personen. 200 keer zoveel surfers als bij de gratis post!

 

Pixol Artwork
Frederik Neyt
Orchideeënlaan 9
8200 Brugge

tel. 0499 23 53 94
info@pixol.be
Bezoek onze facebookpagina
BTW : BE 0842.268.816